ERZURUM / KARAÇOBAN - İSMET İNÖNÜ ORTAOKULU

İSMET İNÖNÜ ORTAOKULU

Erhanlar Mahallesi Okul Sokak Karaçoban/ERZURUM
Vizyon
Vizyonumuz BİZ, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; • Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, • Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, • Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, • Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, • Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, • Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
Misyon
Misyonumuz Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir. Değerlerimiz İsmet İnönü Ortaokulu tüm çalışanları olarak, velilerimize – öğrencilerimize ve tüm paydaşlarımıza karşı; • Dürüst ve fedakar, • Güler yüzlü ve hoşgörülü, • Saygısını ve sevgisini esirgemeyen, • Empati kurabilen, şeffaf, • İletişime açık, mücadeleci, • Temiz – titiz ve düzenli, • Takım çalışmasına yatkın, idealist bir okuluz.
Kütüphane Kitap Sayısı :2030
08.30- 15.20
kalorifer
Şehir Merkezinden yürüyerek ulaşılabilir.
Erhanlar Mahallesi Okul Sokak Karaçoban/ERZURUM
Okulumuz ilçe merkezindedir.