Ekm

Okul kız futbol takımımız Erzurumlu Emrah Ortaokulunu 3-0 mağlup ederek yarı finale yükselmiştir.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi okulumuz öğretmenleri Zülal SESLİ ve Merve ULAŞ koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Seçim sonucunda 6-B sınıfı öğrencimiz Muammer BEYAZDUMAN 96 oy alarak Okul Öğrenci Meclis Başkanı oldu.Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

t3 vakfı Bilim Erzurum ekibi  tarafından okulumuz öğrencilerine eğlenceli oyunlar, etkinlikler ve tiyatro gösterisi yapıldı. Bu etkinlik için Bilim Erzurum ekibine teşekkür ediyoruz.

Ekm

8. Sınıf öğrencilerine üst eğitim kurumlarını tanıtım amaçlı el broşürü dağıtılmıştır.

Ekm

Okulumuzda 8. Sınıf öğrencilerine yönelik üst eğitim kurumlarını tanıtım semineri Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen Yeşim GÜMÜŞ tarafından verilmiştir.

Eyl

Okulda velilere yönelik şiddeti önleme çalışması adı altında broşür dağıtılmıştır.

May

03-06 Mayıs arası Ardahan ilinde düzenlenecek olan okul sporları Yıldızlar kız futbol grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan okul kız futbol takımımıza başarılar diliyoruz.

May

Okulumuz da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlam töreni yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerine İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik  polisi tarafından Güvenli Tafik Eğitimi Semineri verilmiştir.Başta İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan , İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102.yıldönümünü kutluyoruz. İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u ,Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını , ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerine güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer verilmiştir.

Ock

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Oğuzhan Yaşar'ın yürütücüsü olduğu proje kapsamında içeriğinde 7.sınıf öğrencilerimizin yazmış olduğu hikayeler bulunan " Seçme Hikayeler Kitabı " adlı kitabımızın tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Bu proje de emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve desteklerinden dolayı sayın Okul Müdürümüz Fatih KAVAKLI'ya teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Oğuzhan YAŞAR'ın yürütücüsü olduğu proje kapsamında 7.sınıf öğrencilerimizin yazdıkları hikayeler "Seçme Hikayeler Kitabı" adıyla kitaplaştırıldı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Eğitimin tüm kademesinde öğrencilere ücretsiz destekler sürdürülüyor. 400 bini okul öncesi eğitimde olmak üzere 1.8 milyon öğrenciye ücretsiz yemek sunuluyor.

153 Milyon Ders Kitabı

160 Milyon Yardımcı Kaynak

1.8 Milyon Öğrenciye Ücretsiz Yemek

Kas

Erzurum okul sporları il müsabakalarında okul futbol takımımız çeyrek finalde Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulunu 2-1 mağlup ederek yarı finale çıktı. Bu başarıda emeği olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Takımımıza final yolunda başarılar dileriz.