ERZURUM / KARAÇOBAN - İSMET İNÖNÜ ORTAOKULU

Nis

Iğdır ‘da düzenlenen Küçük Kızlar Futbol Grup müsabakalarında okulumuz ilk maçı olan Ardahan takımına karşı  3-1  galip geldi.Takımımızı tebrik ediyoruz.

Nis

Yerel hedef olan otokontrol kapsamında velilerimizle dijital ortamdan veli broşürü paylaşılmıştır.

Nis

Öğrencilerimizle 23 Nisan dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne temsili makam ziyaretinde bulunduk.Ziyaretimizi kabul ettiği için İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Rahmi GENÇTÜRK’e teşekkür ederiz.

Nis

Bir Günde Bir Bilenle Erzurum etkinliğimizde okulumuz öğrencileri ile Erzurum gezisi düzenlendi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun 7. Sınıf öğrencilerine üst eğitim kurumlarının tanıtımı semineri, okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Yeşim Gümüş tarafından verilmiştir.

Nis

Okul kız futbol takımımız Erzincan ilinde yapılan yıldız kızlar futbol yarı final müsabakaları A grubu birinci maç sonucu rakibi Çorum temsilcisini 3-2 yenerek gruba 3 puanla başlamıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.Takımımıza diğer maçlarda başarılar diliyoruz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy şiir yarışmasında okulumuz 5-B sınıfı öğrencilerinden Muhammed Enes Karakaş ve Hüseyin Ali Kavaklı derece yapmışlardır. Öğrencilerimize İlçe Müftülüğü tarafından hediyeleri verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Artvin ilinde düzenlenen Yıldız kızlar futbol grup müsabakalarında ilimizi temsil eden okul kız futbol takımımız rakibi olan Iğdır takımını 2-0 yenerek 1.olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Genel hedef kapsamında velilerimize olumlu davranış geliştirme broşürü dijital ortamda paylaşılmıştır.Bu broşür ile evde çocuğun olumlu davranışları üzerine odaklanılması hedeflenmiştir.Ve broşür de velilerimize öneri niteliğinde bilgilere de yer verilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109.yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan , İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103.yıldönümünü kutluyoruz. İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u ,Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını , ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Meslek tanıtımı kapsamında ve 8.sınıf öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak amacıyla okulumuza Av.Sena ŞEVİŞOĞLU davet edilmiştir.Avukat hanım sınav sürecinde tecrübe ve deneyimlerini 8.sınıf LGS öğrencileriyle paylaşmıştır.Öğrencilere kendi deneyimlerini,lise tercih süreçlerini,meslek seçimini ve  bu süreçte nelere dikkat etmek gerektiğini öğrencilerimize anlatmıştır. Kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Fen Bilimleri dersinde 7.sınıf öğrencilerimiz ile hazırlamış olduğumuz evsel atıkların geri dönüşümü adlı projelerimiz..

Şbt

YEŞİLAY ve MEB tarafından hazırlanan OBM programı kapsamında ; OBM(okulda bağımlılığa müdahale) programının ne olduğu bu programla hedeflenenin ne olduğu ve nasıl önleme çalışmaları yapıldığı soruları cevaplandırılmış ve bu program okulumuzun idarecilerine ve öğretmenlerine psikolojik danışman /rehber öğretmen Yeşim GÜMÜŞ tarafından bilgilendirme semineri ile tanıtılmıştır.